Monday, 30 August 2010

Japanese Curry Bun

I got this recipe from my Thai friend in Japan. She always shares her Japanese bread style with us. And all the bread she recommended it’s was fantastic bread result.

Japanese Curry Bread is stuffed inside with Japanese chicken curry; you can use the leftover chicken curry and blend it and then put into the pot or fry pan to stir fry until it dry. The bread skin coated with egg and bread scum, deep fried. It’s very nice bread cause the bread texture very soft.


Let the dough rise 

make the dough into the ball

stuff with Japanese curry and roll on bread scum prepare for deep fry

Finished and wait to eat  

look inside the bread very soft and curry also nice 

I’m very thankful to my friend "Khun Tao Yee_Pun", who’s so kind to shares her recipe for me and my kids was love it so much.

3 comments:

sana said...

น่ากินจริงๆ ถ้าไม่ทำเองคงหาทานแทบได้เลยนะคะเนี่ย

MaeJJ said...

ขอบคุณค่ะ คุณยา ที่แวะมาตรงนี้

ใช่ค่ะถ้าไม่ทำกินเอง จะหาซื้อเค้ากิน แต่จะอร่อยและเต็มที่กับเครื่องปรุงแบบเราเองได้หรือเปล่านั้นอีกเรื่อง ฮ่าๆๆๆ

The Sweet Maison said...

เห็นขนมปังตัวนี้กี่ครั้งก็น่ากินทุกครั้งเลยนะคะพี่มล แต่ขั้นตอนคงเกินความสามารถของนุ้ยชิมผ่านรูปแล้วกันนะคะ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...